Zie welke processen en programma’s er draaien bij het opstarten en tijdens actief gebruik. Registreer de BITS-bestanden en de Windows Update-bestanden.

Zodra systeemherstel is opgestart vertelt het programma u eerst wat u met systeemherstel kunt doen. Klik in dit venster op de knop Volgende om door te gaan. U voor het herstellen van beschadigde of per ongeluk verwijderde bestanden systeemherstel niet kunt gebruiken. Zogezegd is Systeemherstel een toepassing in Windows die u kunt gebruiken op het moment dat uw pc ineens niet goed meer werkt. Bijvoorbeeld omdat u zojuist een programma op uw pc geïnstalleerd hebt dat onverwacht een probleem of een conflict veroorzaakt.

Schakel Jij Technieken Als Bluetooth, Nfc, Wifi En Gps Standaard Uit Als Je Het Niet Gebruikt?

Klik, zodra het onderdeel Systeem geopend is, in de linkerkolom op de optie Geavanceerde systeeminstellingen. Daarom is het raadzaam om altijd zelf eerst handmatig een herstelpunt te maken voordat u iets verandert in Windows. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik een opmerking maak. In de Windows register editor klap de volgende mappen structuur open aan de linkerzijde. U kunt het “Systeemherstel is door uw systeembeheerder uitgeschakeld” beleid op de volgende manier uitschakelen in Windows.

Foutrapportage uitschakelen in Windows

Dit kan resulteren in een systeem dat niet kan worden opgestart, maar het goede nieuws is dat Windows 10 in dergelijke situaties een automatische opstartreparatie kan starten. Zodra systeemherstel is gestart wordt u in het eerste venster dat het programma toont direct de mogelijkheid geboden om systeemherstel ongedaan te maken. Zodra systeemherstel zijn werk gedaan heeft en de pc opnieuw heeft opgestart, zouden alle problemen verholpen moeten zijn en zou de pc weer naar behoren moeten werken. Hiermee schakelt u systeemherstel alleen in voor het schijfstation dat u zo even geselecteerd hebt. Dezelfde procedure kunt u herhalen voor alle schijfstations in uw pc waarvoor u systeemherstel in wilt schakelen. Stel vervolgens in, door de schuifregelaar naar rechts te slepen, hoeveel ruimte de gemaakte herstelpunten in beslag mogen nemen op het geselecteerde schijfstation. Echter, dat kan alleen wanneer er eerder zogenaamde herstelpunten zijn gemaakt.

Maak Wijzigingen Ongedaan Met Systeemherstel

Een herstelpunt is een verzameling bestanden en gegevens die cruciaal zijn voor het starten van de PC. Je kan zelf een herstelpunt maken, wat heel verstandig is voordat je vcomp110.dll niet gevonden een grote wijziging op de PC gaat aanbrengen. In veel situaties wordt er automatisch een herstelpunt aangemaakt, bv. 1 onderdeel van een herstelpunt is het register, 1 van de meest essentiele onderdelen van Windows. Microsoft heeft nu een uitleg online geplaatst waarin het laat weten dat deze aanpassing bewust is doorgevoerd en de ruimte die Windows op de harde schijf inneemt moet beperken. In het geval een systeem met een corrupt register moet worden hersteld, adviseert Microsoft om van Systeemherstel gebruik te maken. Gebruikers die Registerback-ups willen blijven gebruiken kunnen dit via een aanpassing aan het Register instellen.

Herstel De Defc

Klik met de rechtermuisknop op deze sleutels en kies voor verwijderen. Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen.

Bir cevap yazın